Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

We are the champions!!!


Οι κόποι μας δικαιώθηκαν!!! Είμαστε οι νικητές του διαγωνισμού Ξεblogαρε ανάμεσα σε παιδιά γυμνασίου πανελλαδικά που πήραν μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό!!!

Να ευχαριστήσουμε την καθηγήτρια μας στην οικ. οικονομία κα Πρασίνου Κων/να που στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες μας εμψυχώνοντας μας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο δρόμο προς στην καταξίωση!!!Επιπλέον ευχαριστούμε τους υπόλοιπους καθηγητές που μας συμπαραστάθηκαν,τον κ.Τσιλπιρίδη που ενθάρρυνε την προσπάθεια μας,καθώς επίσης και σε όλα τα παιδιά που σπατάλησαν πολύτιμο χρόνο για να φτάσει η συγκεκριμένη προσπάθεια στους υπολογιστές σας!!!

Η συγκεκριμένη νίκη έδωσε χαρά στα παιδιά όλου του σχολείου, στους καθηγητές, στους γονείς μας και στον διευθυντή αποτελώντας φωτεινή ηλιαχτίδα στα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό το σχολείο μας!!! Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που επισκεπτόσασταν καθημερινά το blog μας δίνοντας μας δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας! Να είστε όλοι καλά και προσεχώς θα επανέλθουμε πιο δυναμικοί!

Με εκτίμηση όλη η ομάδα που δημιούργησε το blog!

8 σχόλια:

Antoine είπε...

Συγχαρητήρια λοιπόν και από μένα παιδιά, έναν από τους πρώτους νικητές του λυκείου από το ομαδικό μπλογκ "Για τα μάτια της Χουακίνα".
Αλλά εγώ δεν είμαι πια μαθητής!

Ραντεβού στη βράβευση!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Θερμά συγχαρητήρια. Συνεχίστε με το ίδιο κέφι.

Flora είπε...

Μπράβο παιδιά!

Περιμένουμε με χαρά να δούμε τις νέες αναρτήσεις σας...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

nina-iliana-konstantina είπε...

Παιδιά,
Χαρήκαμε πάρα πολύ που σας γνωρίσαμε, έστω και μόνο τους 3 από τους εμνευστές!
Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!

Θερμά Συγχαρητήρια
από τα κορίτσια του
"Πάνω κάτω τα ιδια"
Νίνα-Ηλιάνα-Κωνσταντίνα

Dimitris/Tassos είπε...

sigxaritiria pedia!!!! poli wraio to blog sas!!eixame parei kai emeis meros sto diagonismo. emeis eimaste to http://3gymillioupolis.blogspot.com
. (eimaste sta aksiologa blogs.)
kai pali sigxaritiria.

Emmanuel Ninos είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ
για τη βράβευσή σας.
Το ωραιότατο μπλογκ σας
πραγματικά το άξιζε.

Vita K είπε...

Μπράβο παιδιά!Πάντα τέτοια!

lydia lou είπε...

sygxarhthria!!!!einai poly thetiko poy kati tetoio katafere kai sas enwse san omada...tha htan poly wraio na ginotan k me tous dikous m symmathites!!!!
mia blogger(to blog m krithike axiologo)