Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Εκδρομές που πήγαμε και θα πάμε

Οι εκδρομές που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στο σχολείο μας είναι οι εξής:
Στις 27 Νοεμβρίου 2007 η Β' και Γ΄τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε την Ακρόπολη και την Πνύκα ενώ την ίδια μέρα η Α΄τάξη Γυμνασίου επισκέφτηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Ν. Μάκρη. Στην κατηγορία εκδρομές μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες από την επίσκεψη της Α' τάξης.

Στις 23 Ιανουαρίου 2008 όλο το σχολείο επισκέφτηκε το Πλανητάριο. Μας εντυπωσίασε η παρουσίαση των πλανητών καθώς και η αναπαράσταση του πρώτου ανθρώπου στη Σελήνη με την μορφή κόμιξ. Επίσης, παρουσιάστηκε μια αποτυχημένη εκτόξευση του πρώτου πυραύλου στο διάστημα αλλά εντυπωσιακή ως προς την καταστροφή που προκλήθηκε.

Στις 12 Μαρτίου 2008, η Α' τάξη επισκέφτηκε την Αρχαία Αγορά στην Ακρόπολη και το Θησείο. Η επίσκεψη ήταν μια καλή εμπειρία που συνοδεύτηκε όμως από τον κακό καιρό που χάλασε τα σχέδια για μεγαλύτερη διασκέδαση.

Στο προσεχές μέλλον, στις 27 Μαρτίου 2008, το σχολείο μας θα επισκεφτεί την περιοχή του Μεγάλου Πεύκου. Θα είναι μια ευκαιρία για παιχνίδι και διασκέδαση κοντά στην φύση.

Επίσης, στις 28 Μαρτίου 2008, η Γ' τάξη θα επισκεφτεί το θέατρο Κνωσσός για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση "Ελένη". Για μια ακόμα φορά όμως η Γ΄τάξη στις 4 και 5 Απριλίου θα έχουν την ευχαρίστηση να πραγματοποιήσουν μια αξέχαστη διήμερη εκδρομή στην Ερατεινή-Ναύπακτο-Δελφούς.

Τέλος, στις 14 Απριλίου 2008 ολόκληρο το σχολείο μας θα επισκεφτεί το ODEON CINEMA PARK όπου οι μαθητές θα μπουν σε 5 διαφορετικές αίθουσες οι οποίες είναι "διαδραστικές". Δηλαδή, οι μαθητές συμμετέχουν στην προβολή που βλέπουν καθώς τα καθίσματα θα κινούνται και διάφορα αντικείμενα που θα προβάλλονται στην οθόνη μπορεί ταυτόχρονα να αγγίζουν τους μαθητές. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την μοναδική εμπειρία θα σας πούμε αργότερα.

Φυσικά, αναμένουμε με μεγάλη προσμονή την μονοήμερη εκδρομή μετά το Πάσχα αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε που και πότε θα πάμε. Μια καλή ιδέα θα ήταν να βάζαμε σε ψηφοφορία το μέρος που θα θέλαμε να επισκεφτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: